Sockerpinglans place

Alla inlägg den 3 september 2008

Av jennie hedin - 3 september 2008 23:55

Yees då var denna dag avklarad, guud va trist de är med möten! Vi hade möte mellan 13-15 sen satt ja bara av tiden i lokalen till 17.00 fattar inte varför, ja gjorde ingen nytta alls. Då kan man väl lika bra gå hem iställe , va länge sen ja hade så långtråkigt som idag. Dom andra drog ut och käkade osv, dom skulle jobba sen på kvällen så chefen visste väl inte ritkigt va dom tog vägen. Men ja fick sitta där :P boring! Ja men nu är den dagen avklarad ivf. Ledig imorgon och det känns så skönt! Ska hinna tvätta och städa upp lite va de tänkt, sen blir det att bara ha en mysig kväll tillsammans med sambon när han kommer hem =)
Sen jobbar ja fre-sön tycker de är så trist å jobba helg, spec när arbetstiden är förlagd på kvällstid. Finns så mycket annat man vill hinna me ju! Idag på mötet bjöds det på tårta, delicato chocklad såg nådigt god ut. Men ja avstod ! Stolt! =) Så dag 3 går också bra, känns som ja börjar komma tillbaka i banan nu igen, =) Åhh gjorde så god midda idag, tog enform la i bandpasta, blandat med spenat, kokade skina me mjölk ost å kryddor hällde sedan över och rev över ost och in i ugnen. Ojoj säger ja va gott de var =)

Nej nu ska ja fortsätta lägga upp lite på tradera! =) trevlig kväll!



En länk till alla mina auktioner ifall någon känner sig intresserad av att kika in och se om något passar just dig: http://www.tradera.com/trader/trader_active_auctions.aspx

Av jennie hedin - 3 september 2008 11:19

Idag har vi APT möte på jobbet det börjar kl 12.30 och håller på till 17.00 det är så himmla tråkigt. Blää men för en gång skull är ja ledig efter mötet ;) så det kommer bli riktigt skönt att få gå hem efter mötet ivarje fall. Mmm så man kankse ska fixa till sig lite och börja göra i ordning lunch så man får något i sig innan det är dags att gå.

Sen blir det en lugn kväll framför tvn med sambon ser fram emot det =)
Nej bäst att man pallrar sig iväg och gör lite lunch nu, har ingen anning om vad ja ska hitta på .Blir väl kankse köttsoppa och en smörgåss till . Har inte så mycket annat som går ffort att fixa. Jaja men ha en bra dag allesammans ! kram

Ovido - Quiz & Flashcards